ISO 27001 | Σύστημα Ασφάλειας Δεδομένων και Πληροφοριών

To ISO 27001 αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης για εταιρείες και οργανισμούς που θέλουν να διασφαλίσουν την ακεραιότητα και ασφάλεια των δεδομένων τους και την εμπιστευτικότητα της πληροφορίας που διαχειρίζονται. Η τελευταία έκδοση του προτύπου (ISO 27001:2013) προσφέρει μια σύγχρονη και υπεύθυνη προσέγγιση στην ασφάλεια και διαχείριση δεδομένων και προσωπικών πληροφοριών.

Ο σχεδιασμός του επιτρέπει την εφαρμογή του σε κάθε τύπου εταιρεία ή οργανισμό, ασχέτως του αντικειμένου και τομέα, φροντίζοντας με επάρκεια την συμμόρφωση στις απαιτήσεις του ψηφιακού κόσμου, την νομοθεσία και τα πρότυπα ασφαλείας που θέτει ο ίδιος ο οργανισμός/η εταιρεία.

Στον σύγχρονο κόσμο οι εταιρείας/οργανισμοί διαχειρίζονται τεράστιο όγκο πληροφοριών και δεδομένων και η εξασφάλιση τους είναι μονόδρομος για την θωράκιση της επιχειρησιακής συνέχειας. Εξασφαλίστε με επάρκεια την διαχείριση δεδομένων και πληροφοριών στην εταιρεία/οργανισμό σας μέσω της εφαρμογής ενός πιστοποιημένου συστήματος διαχείρισης κατά ISO 27001:2013.

Περισσότερα για το ISO 27001 εδώ.