ISO 22301 | Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας

To ISO 22301 αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης για εταιρείες και οργανισμούς που χρειάζονται πρακτικά εργαλεία διαχείρισης για την εξασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας. Η τελευταία έκδοση του προτύπου (ISO 22301:2019) προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση διατήρησης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περίπτωση που η λειτουργεία του οργανισμού/της εταιρείας διακοπεί αναπάντεχα λόγω κάποιου περιστατικού ή καταστροφής.

Ο σχεδιασμός του επιτρέπει την εφαρμογή του σε κάθε τύπου εταιρεία ή οργανισμό, ασχέτως του αντικειμένου και τομέα, φροντίζοντας με επάρκεια την συμμόρφωση στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, την νομοθεσία και τα πρότυπα που θέτει ο ίδιος ο οργανισμός/η εταιρεία.

Η σχέση μεταξύ εταιρείας και καταναλωτή είναι εξαιρετικά ευαίσθητή και μια,  έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα, διαταραχή της συνέχειας παροχής των προϊόντων σας στους πελάτες σας μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπιες για το μέλλον της εταιρείας/του οργανισμού σας. Διασφαλίστε την επιχειρησιακή συνέχεια μέσω της εφαρμογής και πιστοποίησης ενός συστήματος διαχείρισης κατά ISO22301 στην εταιρεία/στον οργανισμό σας.

Περισσότερα για το ISO 22301 εδώ.